L’economia valenciana no eixirà de la recessió durant 2010

Escrito el 14 junio, 2010 – 10:53 | por Presupuestin |

La Confederació Empresarial Valenciana (CEV) ha donat a conéixer un informe sobre la situació actual i les perspectives de futur. Durant el darrer trimestre de l’any passat, la majoria dels sectors van consolidar la tendència favorable, però algunes indústries com la del taulell, la confecció o el calcer van registrar dades encara més negatives que en períodes anteriors. Per contra, els sectors relacionats amb la producció agroalimentària o la indústria química van registrar en les darreries de 2009 les millors xifres de l’any. Les exportacions segueixen recuperant-se i cada volta més s’allunyen dels percentatges negatius, fet que ajuda a la recuperació econòmica.
En 2009 la davallada del PIB a casa nostra va arribar al 3,95%, dotze dècimes per damunt de la mitjana estatal, en bona mesura a causa de la crisi de la indústria valenciana que es va contraure mig punt més que la mitjana espanyola. La dada més negativa és la desocupació, situada en el 22,56%, 3,73 punts superior a la mitjana estatal.
En els mesos de gener i febrer va augmentar novament el nombre de persones sense faena, situació en què es troben ara mateix més de 506.000 valencians. L’informe del CEV preveu que en els propers mesos, a mesura que s’alentisca la davallada en l’economia, també es destruirà menys ocupació. Ara bé, el document de la Confederació Empresarial Valenciana vaticina que enguany el nostre territori no s’aconseguirà eixir de la recessió, i això farà que difícilment es puga reduir el nombre de desocupats.

  1. 1 comentario a “L’economia valenciana no eixirà de la recessió durant 2010”

  2. Por Presupuestin el 14.jun.2010 | Responder

    http://WWW.presupuestin.con te quiere ayudar a superar esta crisis.

Lo sentimos, los comentarios estan cerrados

Sobre Presupuestin

En esta zona de la web de Presupuestin, los profesionales vamos a compartir nuestros conocimientos, novedades del sector, nuevos productos, ofertas... Todo ellos relacionado directa o indirectamente con el mundo de las reformas. Y todo ello contado por "verdaderos profesionales". A su vez, podrás comentar estas noticias, opinar sobre el trabajo realizado por nuestros profesionales, solicitar consejos, aclarar tus dudas, etc.
"...LOS MEJORES PRESUPUESTOS DE REFORMAS GRATIS"
"...ALBAÑILES, FONTANEROS, ELECTRICISTAS, CARPINTEROS, ...... "

pide gratis
tus presupuestos